Posted on

Bezpečnostní a taktické poradenství – TGAS s.r.o.

Dominantou společnosti TGAS s.r.o. je bezpečnostní poradenství, taktické poradenství, speciální kurzy, služby na klíč, obchod, speciální vybavení a prodej zbraní. Naše zaměření obsahuje bezpečnostní složky, ozbrojené sbory, firemní klientelu a odbornou veřejnost. Navazujeme na předchozí doložitelnou historie a reference.

Kdo jsme, z čeho čerpáme

Profesní zkušenosti, riziková analýza, kalkulace a předvídání rizika, profesionální bezpečnostní poradenství. To jsou atributy, z nichž je složeno naše know-how. Mezinárodní spolupráce, kvalifikovaní lektoři, schopnost ochránit naše klienty, bezpečnostní logistika.

Zajišťujeme našim klientům pocit bezpečí a komfortní prostředí pro jejich byznys. Navazujeme na doložitelnou historii našeho působení od r.1997.

Naším heslem a krédem je: Safety First – Nebezpečí pod kontrolou

Schopnost učit se z chyb druhých, progresivní bezpečnostní systém, priority spočívající v ochraně soukromí, dobrého jména a tím i investic našich klientů. Výkonný prověřený neselhávající výukový a školící systém pro všechna odvětví ve sféře našeho působení. Semináře, poradenství, výukové programy a mezinárodní konzultace. Naši zákazníci mají výhodu před konkurencí. Buďte i vy vždy o krok napřed.

Radovan Spáčil, Security analyst
TGAS Co. managing director