Posted on

Balistické ochranné vesty MEHLER Vario System

Na českém trhu zastupujeme společnost Mehler Vario System, která co do použitých materiálů, koncepcí a implementovaných novinek v oblasti balistiky, představuje špičku jak v evropském tak celosvětovém měřítku.

S našimi výrobky se tak můžete setkat nejen u většiny prestižních útvarů působících v oblasti policejních i armádních protiteroristických sil a jednotek rychlého nasazení (GSG-9,  SEK /SWAT/, GIGN, RAID, EKO COBRA, DSU, CGSU, SOG /Sweden/ aj.), ale rovněž u řadových policejních útvarů Německa, Francie, Belgie, Velké Británie, Rakouska, Holandska, Itálie, Slovinska, Švýcarska, Finska a dalších, jakož i armádních jednotek evropských členů NATO.

V celosvětovém měřítku se pak s našimi výrobky můžete například setkat u policejních a armádních jednotek Japonska, Singapuru, Thajska, Chile, jednotek UN v rámci OSN aj.

Mehler Vario System, to je  ultimátní garantovaná kvalita našich výrobků, zaručena maximální kontrolou kvality výroby. Podložena zavedením a používáním našich výrobků v běžné službě jako standardní součásti vybavení u výše jmenovaných předních a prestižních policejních i armádních útvarů respektive v celé jejich struktuře po dlouhou řadu let. Uvozena referencemi finálních uživatelů, kteří se dále podílejí na jejich vývoji formou faktických připomínek k zapracování do konceptů, získaných při výkonu služby.

Mehler Vario System je jasná volba pro opravdové profesionály.