Posted on

Eshop znovu v akci

Ti z vás, kteří jste našimi zákazníky delší dobu, si museli všimnout událostí okolo eshopu, který jsme v minulosti provozovali. Jak jsme ale rozšiřovali portfolio a začali se víc orientovat na neveřejný sektor, respektive ozbrojené složky ČR, shop nám začal nekontrolovaně bujet a přerůstat přes hlavu. Jednoduše, nezbylo nám než jej na neurčito zrušit.

Jak se ale situace vyvíjela a my jsme se na trhu posouvali, až jsme se dostali na vrchol co se balistických ochranných prostředků jednotlivce týče, stali jsme se „chytřejšími“ a zejména zkušenějšími. Obnovili jsme naše staré kontakty a znovu navázali spolupráci s množstvím firem. Na jejich kompletní seznam se můžete podívat zde.

Co to pro vás znamená? Jednoduše to, že jsme podnikli veškeré potřebná kroky, abychom vám naše kvalitní produkty mohli znovu nabídnout. Aby byl nový eshop celkově lépe podchycený a nestalo se nám znova to, co naposledy, založili jsme dceřinou společnost Camp Zero s.r.o., která bude eshop spravovat. (Bude mít i jiný podstatný účel, ale o tom později.)

Eshop je již dostupný na adrese eshop.campzero.cz . Dostanete se na něj i kliknutím na kolonku „eshop“ na hlavním panelu této stránky (nahoře).

Zůstalo ještě pár věcí, které musíme dotáhnout do konce, ale sortiment je téměř kompletní. Neváhejte a běžte se juknout. V průběhu několika příštích dní bude eshop uveden do ostrého provozu. Až se to stane, dáme vám samozřejmě vědět.

 

Váš tým TGAS a CampZero