Posted on

Enforce Tac a IWA 2020 ODLOŽENO!!

Rádi bychom Vás upozornili, že z důvodu stavu ohrožení virem SARS-CoV-2 bylo společností Nürnberg Messe přijato opatření ve formě odložení veletrhů Enforce Tac a IWA Outdoor Classic.

Organizace zatím počítá s tím, že by oba veletrhy proběhly později tento rok. Přesný termín ale zatím nebyl určen.

Nezoufejte ale. Technologické novinky a změny se od našich partnerů dozvíme tak jako tak. Pro zatím jsme napnuli síly a dostali k nám na showroom v Praze několik komplexních a velmi zajímavých produktů které běžně nemáme k dispozici. Jedná se o speciální vestu model KSK (Kommando Spezialkräfte) vzniklou ze spolupráce Lindnerhof-Taktik a Mehler Vario System, navrženou a kompletovanou společností Mehler Vario System a o těžký balistický štít v třídě odolnosti VPAM7 (7,62×51 NATO) od Mehler Engineered Defence, který i s periskopem váží pouhých 12,5 kg.

Tyto 2 speciální produkty máme zatím k dispozici na blíže nespecifikovanou dobu. K tomu disponujeme samozřejmě standardním vybavením showroomu, mezi které se počítají vesty které tu máme na běžné bázi a pak i nějaké další speciální kusy, které jsme si nechali pro prezentační účely dodat.

Koho by nezajímala balistika, může si prohlédnou a osahat naši sbírku zbraní, která se taktéž neustále rozrůstá. Aktuálně disponujeme několika Walthery nové generace, nádhernými kousky od Sig Saueru, kdy jde o modely P320, P320 M17 US Army a P365 no a dalšími hračkami, jako brokovnicí Magpul Mossberg 500, dvojicí Heckler Kochů MR308 a jedním neskutečně vyšperkovaným modelem z divize TGAS X – ADC M5 plus „Ghost Rider“.

Rozhodně je u nás pořád co vidět, tak neváhejte a stavte se!

Showroom najdete na adrese:
Poděbradská 88/55
19400 Praha 9 – Hloubětín
Česká republika

Váš tým TGAS.