Posted on

Novinky pro rok 2019

Sice je to dlouho, co jsme se naposledy ozvali, to ale neznamená, že jsme nepracovali.

Usilovně jsme pracovali na zajištění nových kontaktů, abychom vám, našim zákazníkům, mohli poskytnou lepší servis a větší, kvalitnější sortiment balistickými vestami počínaje a novými izraelskými zbraněmi konče. To vše bude dostupné na eshopu provozovaném naší dceřinou společností Camp Zero, která byla k tomu účelu založena. Má ještě jeden účel, ale to se dozvíte později a bude to nářez. Takže, když nahoře kliknete na eshop, nelekněte se, bude vás to přesměrovávat jinam, i když pořád k nám.

Na co se tady můžete v roce 2019 z hlediska sortimentu těšit?

Zbraně EMTAN Israel Small Arms

Náš zatím největší úspěch netýkající se balistického vybavení. EMTAN je zavedená izraelská zbrojovka fungující cca od 70. let 20. století. Až doteď se specializovali čistě na dodávky pro izraelské ozbrojené složky, ale nedávno, konkrétněji před veletrhem IWA 2019, nás požádali o spolupráci a my jsme samozřejmě souhlasili. Od IWA2019 jsme tedy výhradním zastupitelem respektive reprezentantem této zbrojovky pro český trh. Sortiment je rozsáhlý a bude se vám líbit. Jde o zbraně nejvyšší kvality založené kompletně na desetiletími prověřené a zkoušené platformě Coltu v rážích 9 mm, .223 Remington, 7,62×39 a .300 AAC Blackout. Každá zbraň se před expedicí zkouší 30 výstřely a v případě závady se okamžitě dává do pořádku, znovu zkouší a až pak odesílá. Můžete tedy si být jisti, že k vám dorazí plně funkční a řádně otestované „železo“.

 

Funkční prádlo SVALA z Finska

Další z firem se kterou jsme letos začali spolupracovat je finská Svala, která vyrábí to nejlepší funkční prádlo, jaké jsme kdy viděli. Je uzpůsobeno speciálně na nošení pod taktickým oděvem nebo přímo pod vestou či nosičem plátů. Nicméně si i tyto věci může bez rozdílu objednat každý. V jejich sortimentu lze samozřejmě naleznout i funkční prádlo standardního střihu a tvaru, jak ho všichni známe. Pokud jste tedy až do teď hledali něco opravdu „funkčního“ a spolehlivého, už dál nemusíte. Již brzy se nové produkty objeví na eshopu.

 

Obnovení spolupráce s Pentagonem…řeckým, ne americkým samozřejmě

Co to znamená? Vysoce kvalitní taktické vybavení. Čili trička, blůzy, bundy, kalhoty, šortky, boty a další. Vyráběno v Evropě z těch nejlepších možných materiálů. Pokud náhodou o kvalitě řeckých produktů pochybujete, přijeďte se mrknout do našeho showroomu na Poděbradské, kde se s nimi můžete sami seznámit. Určitě vás přesvědčí, že za to stojí.

 

Těšíme se na vás!

Váš realizační tým TGAS s.r.o.